Nosaltres

nosaltres

Equip

MARINA TOMÀS AMADO

És creadora musical per a espectacles de dansa: Kiri Island de Cia. Labuena, 2021 i Morpheus and the seven sins dança Butoh d’Orland Verdú, 2019; teatre: Ojo de LABDRAM, 2019 i Like si lloras – Col·lectiu VVAA, 2016; circ: Des(a)nudarse de Cia. Acroshibari, 2018; i per a poesia d’acció esènica: ¿Qué comerán las tortugas? amb Jaume Muñoz, 2028 i Cuento de un hombre que huye de Cia. Vivir del bolo, 2016. 

També ha participat com a intèrpret musical (guitarra i veu) amb la gira de l’àlbum Companyes (2018-2019) amb Joina i en l’última temporada de l’obra de teatre Canto jo i la muntanya balla al 2022. Actualment està girant com a guitarrista amb la Maria Rodés i ha iniciat el seu projecte musical juntament amb la saxofonista Maria Cruz amb qui ha tret el seu primer àlbum hom num Arar. Es troba també fent la música en viu de l’espectacle I’m not an influencer i TRAÇ-Espai habitable en construcció. Última incorporació a l’equip, a TRAMAPNTOJO la Marina posa tot el seu talent a la guitarra i explorarà la creació del seu futur espai sonor.

CRISTINA SALES

De Barcelona, nascuda a Puerto Rico, la Cristina és graduada en Filologia Hispànica a la UAB (2014) i en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre amb especialitat musical (2020). Com a cantant treballa com a solista desde 2015 a diversos grups com Chocolate Sexy o One Hit Wonders, i com a corista ha participat a diverses gravacions d’estudi per artistes com The Golden Grahams o Caz Mera. Actua en diverses peces teatrals entre les quals destaquen Almisdaé (Cia. La Coquera, 2019), que recorre escenaris desde la Sala Melmac de Barcelona fins al Teatro Principal d’Ourense, o Allà sota les arrels (Cia. Maldita Eva, 2020), que s’estrena al Festival Mutis de Barcelona (2021) i es representa entre d’altres al Teatro Duque de Rivas de Córdoba (2022). Dins el projecte TRAMPANTOJO dona vida a múltiples personatges, i veu a les cançons.

MARIA VILLAREJO

De Cornellà de Llobregat, és graduada en Psicologia per la UB i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. També té formació en les disciplines de cant, dansa i circ -teles aèries-. En l’audiovisual, ha treballat a la sèrie de Movistar + Matar al Padre (2017) i a les quatre temporades de la sèria Oh my goig! de BTV (2016-2020). En el teatre destaca a la seva interpretació a La casa de Bernarda Alba (Sala Ars, 2022-2023), Almisdaé (Cia. La Coquera, 2021) i La Rebel·lia Possible (Sala Muntaner, 2017). Anteriorment va formar part durant tres anys de la companyia Magatzem d’Ars, actuant en varies obres infantils i juvenils.

 Recentment ha actuat amb la cia. La Melancòmica en la seva producció Ellas, cosas de chicas. Amb TRAMPANTOJO, o el relat de la història d’Espanya -projecte amb el qual es gradua en interpretació- s’estrena com a directora i dramaturga d’una peça de creació pròpia multidisciplinar, on actua, canta, balla i realitza un número de teles aèries.

ANA NICOLAS
Nascuda a Salamanca, compagina la seva formació musical amb els seus estudis universitaris en filosofia. S’especialitza en percussió històrica a través del Grau Superior de Música a l’ESMUC, amb Pedro Estevan com a professor, en percussió tradicional de Salamanca amb Mara Cañizal i en percussió gallega amb Alba Alonso. 

Ha col·laborat com a percussionista amb Le Concert de Nations, Collegium 1704, Camerata Iberia i Concerto Italiano entre d’altres. Actualment forma part de Sonorum Mare, Pretérito Imperfecto, Plebeyos Bailes i Iberia Auri. A TRAMPANTOJO l’Ana dona vida amb la seva habilitat en la percussió i, a més, actua.
 
caCatalà